Άρτα αλληλεγγύη στη Λέλας Καραγιάννη

Το κράτος της τρικομματικής κυβέρνησης επιτίθεται στην κοινωνία με όλο του το μίσος περνώντας όλα τα μέτρα για την ηθική και οικονομική εξαθλίωσης των εργαζομένων και των άνεργων, την καταστρατήγηση εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων καθώς και το ξεπούλημα του φυσικού κόσμου.
Μετά την εκκένωση της Villa Amalias των πολιτικών στεκιών της ΑΣΟΕΕ και του ελεύθερου ραδιοφωνικού σταθμού 98fm και την προσπάθεια ανακατάληψης της Villa Amallias ο φασίστας Δενδιας και τα παπαγαλάκια του στα τηλεοπτικά παράθυρα μπουκώνουν λάσπη στο στόμα τους φτύνοντας την στα μάτια των τηλεθεατών:
Πως ο εχθρός του λαού και η «ανομία» είναι οι αναρχικοί.

Νομιμοποιώντας την φτώχεια, την εκμετάλλευση, την εξαθλίωση, τον φασισμό και την λεηλασία της φύσης, οι ναζιστές της κυβέρνησης μέσα από τα υπουργεία «τάξης και προπαγάνδας» στρέφουν τις κάνες των όπλων τους προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν (νομίζοντας πως θα ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα ) με τα πιο ριζοσπαστικό αντιστεκόμενο κομμάτια του αγώνα.

Αποκρύπτοντας την μεγαλειώδη πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις του Σαββάτου 12 Γενάρη (πάνω από 12.000 κόσμου στην Αθήνα και χιλιάδες στην επαρχία)και αξιοποιώντας μερικές «περίεργες» σφαίρες στα γραφεία της ΝΔ οι κουκουλοφόροι της ΕΛ.ΑΣ (ΕΚΑΜ) με εκδικητική μανία την Tρίτη 15 Γενάρη 12:30μμ εισβάλουν στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 και προσαγάγουν 14 συντρόφους και συντρόφισσες.
Πέντε ώρες αργότερα η κατάληψη βρίσκετε ξανά στα χέρια των καταληψιών, στα χέρια της αυτοοργάνωσης στα χέρια όλων όσων αγωνίζονται από τα κάτω για ισότητα, αλληλεγγύη, ελευθερία.
Οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες αφήνονται ελεύθεροι και αυτοί μιας και οι πραίτορες της «δημοκρατίας» δεν μπόρεσαν ούτε να βρουν κάτι το «άνομο» αλλά ούτε και να επινοήσουν – κατασκευάσουν.
Η μαφιόζικη βεντέτα που ανοίγει το κράτος με τις καταλήψεις δείχνει ποιους πραγματικά φοβάται η εξουσία.
Φοβούνται αυτούς που έχουν ουσιαστική πρόταση για μία καταπιεζόμενη και εξαθλιωμένη κοινωνία.
Αυτούς που πέρα από τον πολιτικό τους λόγο υπερασπίζονται και την πραγμάτωση αυτού˙ όποιες και αν είναι οι δυσκολίες και τα εμπόδια.
Όλους αυτούς που πιστεύουν αλλά και κάνουν βίωμα και αγώνα την αλληλεγγύη, την ισότητα την κοινοκτημοσύνη, την ελευθερία.

Απέναντι στο φασισμό, τον ολοκληρωτισμό και την λεηλασία του φυσικού κόσμου…

ΛΚ37 Κατάληψη για πάντα.

Σύντροφοι και συντρόφισσες από Άρτα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *